Study guides

Q: How many miles would you have driven if you drove for 9 hours at 70 miles per hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.

No, She would have only driven 336 Miles on Monday.

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.

That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.

17000 miles/317 days X 1 day/24 hours=2.2345 miles per hour average. This is if you drive every hour of every day. If you drove 8 hours then stopped then 16 hours later drove another 8 hours your average would be the same but the speed would be different. 17000 miles/317 days X1 day/8 hours=6.7 miles per hour

1.6428571 hours

If a person drove from Irving to Houston, the distance driven would be 252 miles. The distance as the crow flies is only 230 miles.

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.

4 hours 25 minutes !

He would travel 3/5 of that or 165 miles.

9 hours

2 hours 2 minutes.

110 miles/65 miles/hour = 1.692 hours

2hrs and 30 mins is the same as 2.5 hours. Mulitply 60 x 2.5 = 150 miles

about 4 hours

332.5 miles

And Family drove 165 miles in three hours how long would it take them to drive 825 miles

500 miles/4.5 hours = 111 miles per hour, where the depressed final digit indicates that it may not be significant.

180 miles (60 x 3 = 180).

780 miles in 12 hours would mean he's going 65 mph. 780 divided by 12 is 65. So he would do 455 miles in 7 hours. 455 divided by 65 is 7.

The number of miles you would cover if you traveled for 8 hours at 70 miles per hour is a simple math problem. Simply multiply 70x8 to get an answer of 560 miles.

First you would need to figure out how many miles she can drive in 1 hour. By subtracting 200 from 350, you can see that in 3 hours, Sue drove 150 miles. If you take 150/3, you will find that she can drive 50 miles in 1 hour. By 5:00pm, Sue would have driven 400 miles.

If you drove at 38 mph then it would take you one hour to drive 38 miles. If you drove at 76 mph it would take you half an hour to drive 38 miles

(4 hour) x (70 mi/hr) = 280 miles

If you drove non-stop at a constant speed of 75 mph, it would take about 14 hours and 40 minutes.